Читај ми!

Klivlend zaustavio Lejkerse, Bojan Bogdanović nadigrao Jovića

Košarkaši Klivlenda nadigrali su LA Lejkerse sa 116:102 na svom terenu predvođeni sjajnom efikasnošću Donovana Mičela. Na gostujućem terenu slavio je Detroit nadigravši Majami sa 116:96 uz odličnu igru Bojana Bogdanovića. Mladi srpski internacionalac proveo je na parketu svega devet minuta uz skroman učinak.

Klivlend je prekinuo pobedničku seriju LA Lejkresa i naneo im poraz posle teri uzastopne pobede u vrlo ravnopravnom duelu koji su praktično dobili u poslednjoj četvrtini.

Lejkersi su u nekoliko navrata uspevali da anuliraju vođstvo domaćina ali su u finišu morali da pokleknu pred izuzetno raspoloženim Donovanom Mičelom koji je u poslednjoj deonici meča ubacio 17 poena a meč završio kao najefikasniji igrač sa 43 postignuta koša uz 6 skokova i 5 saistencija.

Odlično su ga pratili Džaret Alen sa 24 uz 11 skokova i Darijus Garland sa 21 poenom uz 11 asistencija.

Na drugoj strani Lebron Džejms je meč završio sa 21 poenom uz 17 skokova i četiri asistencije, a dvocifreni su bili još samo Tomas Brajant sa 19, Rasel Vestbruk i Denis Šreder sa po 16 poena.

Detroit je na gostovanju nadigrao Majami i naneo im treći poraz u poslednja četiri meča, a hrvatski internacionalac Bojan Bogdanović je imao vrlo efikasno veće. Bio je najefikasniji igrač pobedničkog tima pogodivši sedam od devet šuteva za tri poena, a meč je završio sa ukupno 31 postignutim košem.

Naš internacionalac Nikola Jović proveo je na parketu svega devet minuta, od četiri šuta tri su bila za tri poena, pogodio jedan i meč završio sa skromnih pet poena.

U poslednjem sinoćnom meču Dalas je na gostovanju nadigrao Denver sa 116:115 uz novu odličnu igru Luke Dončića, a domaćinima nije od pomoći bila ni nova odlična igra Nikole Jokića. 

Rezultati NBA mečeva:

Klivlend - LA Lejkers 116:102
Majami - Detroit 96:116
Denver - Dalas 115:116

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи