Читај ми!

Obradović: Real napravljen da ima najveće moguće ambicije

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović pred utakmicu sa Realom istakao kvalitet rivala konstatujući da su veoma ambiciozni i imaju specifičnu taktiku igre. Prokomentarisao je i zdravstveno stanje Akena Smailagića zaključivši da će mu za oporavak trebati bar šest nedelja pauze.

Košarkaši Partizana od 20:45 časova igraju protiv Reala u Madridu u okviru desetog kola Evrolige.

"Real Madrid je ekipa koja je napravljena da bi imali najveće moguće ambicije. Roster koji imaju pokazuje kakve su im ambicije. Imaju neke automatizme, imaju mlade igrače koji shvataju za koji klub igraju. Pokriveni su na svim pozicijama. Tavares je igrač zbog kojeg su specifični. Na ovim treninzima ćemo pokušati da regujemo pred utakmicu", izjavio je trener crno-belih za TV Partizan.

Obradović je prokomentarisao i zdravstveno stanje Alena Smailagića koji će zbog povrede prsta biti šest nedelja van terena,

"Alen je narednih šest nedelja van terena. Vrlo malerozno. Naredni period će iskoristiti da se dovede u red i da bude spreman kad bude vreme", zaključio je Obradović.

Danilo Anđušić, koji je protiv Barselone bio najefikasniji igrač, istakao je opreznost tima pred ovaj meč.

"Utakmica posle dva dana. Navikli smo na težak ritam, nemamo puno vremena da se pripremimo ali na nama je da uradimo sve što je u našoj moći da se spremimo što bolje. Očekuje nas jako težak meč protiv tima koji igra jako dobru košarku u poslednje vreme i sigurno neće biti lako." rekao je Anđušić za klupski sajt.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво