Читај ми!

Zvezda dočekuje Makabi u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde domaćini su timu Makabija iz Tel Aviva u 10. kolu Evrolige. Utakmica počinje u 17.30, a njen tok možete pratiti i na našem portalu.

Tim crveno-belih, posle pobede u Berlinu nad Albom sa 88:84 u ABA ligi, namerava da i na svom terenu nastavi povednički seriju u duelu u Evroligi.

Na drugoj strani i gosti iz Tel Aviva nameravaju da nastave uspešnu seriju jer su u slavili protiv Olimpijakosa na svom terenu i žele da nastave seriju i na gostovanju.

Strateg crveno-belih Duško Ivanović je istakao kvalitet suprnika ali i to da je njegov tim spreman za adekvatan odgovor.

"U pitanju je jedna po meni od najjačih ekipa, ali i najsnažnijih ekipa. Izvanredni u skoku, izvanredni u reketu, odlično igraju 1 na 1, Lorenco Braun je bio glavni igrač Španije i to je pokazao. Mi možemo da igramo sa njima 1 na 1, da pravimo neke rotacije, ali kao što sam rekao „mi verujemo". Videćemo. Zdravstveno smo ok, momci će biti dobro, svi su spremni" rekao je trener Ivanović.

Makabi je favorit u ovom meču jer je terenutno na sedmoj poziciji tavele sa pet pobeda i četiti potaza u nadmedanju dok je Zvezda na začelju 17. sa tri pobede i šest poraza.

Utakmica Cevene zvezde i Makabija u dvorni "Aleksandar Nikolić" počinje u 17.30, a njen tok možete pratiti i na našem portalu.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво