Читај ми!

Obradović pozvao Evroligu da reaguje posle događanja u Barseloni

Trener Partizana Željko Obradović poručio je da Evroliga mora da se pozabavi odlukom Barselone da otkaže karte navijačima crno-belih.

Obradović je u izjavi za medije posle utakmice naznačio da je upoznao brojne navijače koji su došli iz raznih krajeva Evrope sa uredno kupljenim kartama.

"To je zaista neprijatna vest. Čuo sam danas u toku dana da ljudima koji su dolazili iz cele Evrope, čak i van Evrope da vide utakmicu, koji su kupili karte pre par meseci nisu dozvolili da uđu u dvoranu, a da su čak i tokom utakmice neke ljude izbacivali. Ne znam da li je to tačno, ali mislim da je to nešto čime Evroliga mora ozbiljno da se pozabavi. Sreo sam u našem hotelu pred utakmicu gospodina koji je došao na utakmicu iz Kopenhagena i rekao da ne može da uđe u salu. Bili su momci sa Malte, ljudi koji su došli iz Nemačke, koji su kupili karte pre par meseci i onda im se ne dozvoljava ulazak u halu", kaže Obradović.

Pojedine pristalice tima iz Beograda nisu puštene u halu. Ušli su jedino oni koji su imali karte za mesta za gostujuće navijače. Barselona je otkazala karte zbog, kako su rekli, bezbednosnog rizika.

"Mislim da Evroliga treba da reaguje da vidimo zbog čega je došlo do te situacije. U svakom slučaju znam da je veliki broj navijača Partizana želeo večeras da bude u toj sali, hvala im, žao mi je svih koji nisu ušli, pozivam ih da dođu u Beograd i hvala im što su uz nas tokom cele sezone", prokomentarisao je Obradović, a posle meča je reagovao i predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Ko zna da li bi Partizan bolje prošao u Barseloni da je bilo veće podrške. Ovako, doživeli su ubedljiv poraz.     

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво