Čitaj mi!

Ivanović: Teška utakmica, moraće mnogo da se radi

Košarkaši Crvene zvezde bili su bolji od Asvela u okviru osmog kola Evrolige, 71:67, a trener crveno-belih Duško Ivanović je nakon utakmice rekao da je ovom timu važno da veruje u dobar rezultat i da su u protiv francuskog tima u tome uspeli.

Košarkaši Zvezde su ostvarili drugu pobedu u ovoj sezoni Evrolige savladavši na svom parketu ekipu francuskog Asvela, 71:67.

Trener domaćih Duško Ivanović trijumfalno je počeo novi angažman na klupi Zvezde, a nakon utakmice osvrnuo se na atmosferu i igru svog tima.  

"Teška utakmica, ali sa ovakvom publikom je lakše. Posle prvih 20 sjajnih minuta, u drugom poluvremenu smo izgubili koncentraciju, intenzitet u odbrani, strpljenje u napadu. Ovo je bila utakmica za glavu", rekao je Ivanović na konferenciji za medije.

Zvezda je odigrala utakmicu punu oscijalcija, moglo bi se reći da su postojala dva izdanja crveno-belih protiv Asvela.

Ivanović je dodao da ekipa ima dosta fizički jakih igrača, ali i da ima mentalno "mekih".

"Mora da se radi, svako svakog može da dobije, biće neverovatnih pobeda ili poraza, ali moraće mnogo da se radi. Uvek verujem u svoje igrače, ali videćemo kako će ići minutaža, zavisi od rivala, večeras sam koristio svih 12, ali ne gledam svakom da udovoljim jer ovo nije socijalna ustanova", zaključio je Ivanović.