Читај ми!

Jovanović i Lazić pred start ABA lige: Naše ambicije se znaju, ozbiljno shvatamo ekipu MZT-a

Košarkaši Crvene zvezde u subotu započinju učešće u novoj sezoni ABA lige mečom protiv MZT Skoplja pred svojim navijačima. Trener Vlada Jovanović i kapiten Branko Lazić za klupski sajt govorili su o ambicijama pred početak takmičarske sezone i istakli da ih očekuje težak meč protiv makedonske ekipe.

Ekipu Crvene zvezde u međusezoni preuzeo je trener Vlada Jovanović, koji odbranu titule regionalnog šampiona počinje protiv šampiona Severne Makedonije MZT Skoplja, povratnika u elitni rang takmičenja.

Trener crveno belih je naveo da ekipu MZT-a shvata jako ozbiljno ali je uveren da je njegov tim spreman da pruži dobru partiju na premijeri pred domaćim navijačima. 

„Počinje sezona i na otvaranju igramo protiv ekipe MZT-a koja je između dve sezone ojačala svoj roster u kome se nalazi puno iskusnih igrača. Ekipa koju shvatamo maksimalno ozbiljno. Međutim, znamo šta radimo, naše ambicije se znaju, igramo na domaćem terenu. Želimo da nametnemo naš ritam od samog starta i da odigramo dobru utakmicu pred našim navijačima, koje pozivam da dođu u subotu uveče u halu i pruže momcima podršku na startu sezone", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Kapiten Branko Lazić kojem će ovo biti 12. sezona u dresu crveno belih istakao je da njegovu ekipu očekuje duga sezona sa velikim brojem utakmica.

„Odigrali smo tokom pripremnog perioda nekolicinu utakmica sa prvim i osnovnim ciljem da se što bolje uigramo i pripremimo za početak sezone. Naši ciljevi u ABA ligi se znaju, ali zaista moramo da idemo utakmicu po utakmicu jer nas očekuje izuzetno naporna sezona sa velikim brojem utakmica. Želimo da odigramo dobar meč protiv iskusnog tima, povratnika u ligu, da se predstavimo našim navijačima na premijeri i zabeležimo pobedu", izjavio je Lazić.

Utakmica protiv MZT-a igra se u subotu od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić", a već za pet dana započinju učešće u Evroligi gostovanjem kod šampiona Evrope, ekipe Efesa.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво