Читај ми!

Partizan potpisao ugovor sa Evroligom, crno-beli zvanično u eliti

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović potvrdio je na svom Instagram profilu da su crno-beli zvanično potpisali ugovor sa Evroligom u kojoj će nastupati naredne sezone.

"Danas je potpisan zvaničan ugovor kojim KK Partizan postaje učesnik Evrolige za sezonu 2022/23! Ovim putem bih još jednom želeo da čestitam svima kojima je Partizan u srcu – napokon smo na mestu koje zaslužujemo!", napisao je Mijailović na Instagramu.

Predsednik Partizana pozvao je navijače da podrže tim Željka Obradovića i najavio da će prodaja sezonskih ulaznica početi 15. avgusta.

"Obaveštenje za sve navijače, KK Partizan će pustiti sezonske ulaznice u prodaju 15. avgusta. Očekujte dosta noviteta i poboljšanja u odnosu na prethodne godine. Budite deo istorijskog povratka 'parnog valjka' u elitu. Potrebna nam je vaša podrška, da ponovo zajedno pišemo istoriju", poručio je Mijailović.

Košarkaši Partizana sezonu u Evroligi počeće 7. oktobra (20.00) gostovanjem u Berlinu protiv Albe, a prvi meč na domaćem parketu odigraće protiv Olimpije iz Milana u trećem kolu, 18. oktobra (20.45).  

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво