Читај ми!

Jokić na pripremama reprezentacije: Volimo da pobeđujemo, to je naš mentalitet

Košarkaška reprezentacija Srbije od ponedeljka je na pripremama u Staroj Pazovi, spremajući se za Fibin prozor kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ali i predstojeći Evropski šampionat. Sa ekipom je i dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić, koji radi individualno u teretani.

Pod dirigentskom palicom selektora Svetislava Pešića, košarkaši Srbije spremaju se u centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, a na treninzima je i Nikola Jokić, zvezda Denver nagetsa.

"Super je videti ove momke i sve ih skoro već znam od ranije. Treniramo polako, sve je na nekom laganom nivou tako da treniramo spremamo se i znamo šta nas čeka. Naš cilj na početku je da pokušamo da se povežemo i da nastavimo da se takmičimo na velikim prvenstvima, kao stariji što su radili pre nas", rekao je Jokić brojnim novinarima.

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige vratio se u nacionalni tim posle tri godine i Svetskog prvenstva u Kini.

"Mi ne volimo sport, ne volimo košarku, volimo da pobeđujemo i to je naš mentalitet", dodao je Jokić na konstataciju da nacija očekuje zlato na kontinentalnom šampionatu.

Evropsko prvenstvo na programu je od 1. do 18. septembra, dok će pre toga nacionalni tim odigrati i dva meča u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2023. godine.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво