Читај ми!

Kalinić: Barselona je možda najveći klub na svetu

Srpski košarkaški reprezentativac Nikola Kalinić izjavio je da je Barselona, sa kojom je nedavno potpisao ugovor, možda najveći klub na svetu.

Kalinić je pre nedelju dana potpisao ugovor sa Barselonom do 30. juna 2024. godine, a danas je obavio lekarske preglede u katalonskom klubu.

"Nadam se će Barselona da ima uspešniju sezonu nego što je bila prethodna. Barselona je možda i najveći klub na svetu. Čast mi je i ponosan sam što sam ovde. Nadam se da će sve ići kako treba i da ćemo u narednim sezonama imati dosta uspeha", izjavio je Kalinić, objavljeno je na zvaničnom Tviter nalogu Barselone.

Katalonski klub je pored Kalinića u letnjem prelaznom roku angažovao i Tomaša Satoranskog, Jana Veselog i Oskara da Silvu.

"Privilegija je igrati sa takvim momcima. Sa Veselim sam dugo igrao u Fenerbahčeu, dobri smo prijatelji i van terena. Ostali su sjajni momci, jer su to velika imena i evropske i svetske košarke", rekao je novi košarkaš Barselone.

Kalinić je obećao navijačima Barselone da će dati sve od sebe.

"Ja sam igrač koji uvek daje maksimum, bez obzira da li ćemo pobeđivati ili gubiti. Nadam se da ćemo se dobro slagati i da će atmosfera u hali biti sjajna", zaključio je srpski košarkaš.

Kalinić (30) je pre Barselone igrao za Crvenu zvezdu, Valensiju, Fenerbahče, Radnički iz Kragujevca, Vojvodinu, Novi Sad i subotički Spartak.

Sa Fenerbahčeom je osvojio Evroligu 2017. godine.

Kalinić je sa reprezentacijom Srbije osvojio srebrne medalje na Svetskom prvenstvu 2014. i na OI u Rio de Žaneiru 2016.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво