Читај ми!

Bjelica napušta Ratnike i vraća se u Fenerbahče

Reprezentativac Srbije i košarkaš Golden Stejta Nemanja Bjelica napustiće šampionski tim i potpisati dvogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom, navode tamošnji mediji. Bjelica se vraća u tim bivšeg šampiona Evrope sa kojim je imao odličnu saradnju pre odlaska u NBA ligu.

Sa timom Golden Stejta Nemanja Bjelica je postao šampion NBA lige posle pobede nad Boston Seltiksima, a u plej-ofu prosečno je beležio 2,9 poena i 1,1 asistenciju.

U NBA ligi pre dolaska u Golden Stejt Nemanja Bjelica je branio boje Minesote, Sakramenta i Majami Hita, a u najjaču košarkaški ligiu sveta je došao upravo iz Fenerbahčea gde je igrao od 2013. do 2015. kada je proglašen za MBP-a Evrolige.

Sezonu pre toga osvojio je nacionalnu titulu i niz drugih individualnih priznanja , a posle njegovog odlaska u NBA ligu Fenerbahče je stigao i do evropske titule.

Za angažovanje Bjelice bilo je zainteresovano nekoliko NBA i evroligaških timova, ali je srpski internacionalac odlučio da se vrati u redove tima sa kojim je već dobro sarađivao i iz koka je krenuo u sedmogodišnju NBA karijeru, navode tamošnji mediji. 

Mediji navode da su Bjeliva i Fenerbahče već postigli načelan dogovor o ugovoru čiji će se detanji saznati po potpusivanju koje bi trebalo da bude narednih dana.  

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво