Читај ми!

Radonjić potpisao dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom

Doskorašnji trener Crvene zvezde Dejan Radonjić postao je novi šef stručnog štaba grčkog Panatinaikosa, potvrdio je klub. Radonjić je potpisao dvogodišnji ugovor sa atinskim klubom koji je prošle sezone bio vicešampion Grčke.

Radonjić (52) je u prethodne dve sezone sa crveno-belima osvajao ABA ligu, Kup Radivoja Koraća i Superligu Srbije.

Crnogorskom stručnjaku je to bio drugi mandat na klupi Crvene zvezde, pošto je šampiona Srbije vodio i od 2013. do 2017. godine.

Radonjić je bio i trener košarkaša Budućnosti i Bajerna iz Minhena.

"Veoma sam srećan, uzbuđen i osećam veliku čast što sam postao član velike porodice kao što je Panatinaikos, koji je jedan od najboljih timova u Evropi. Želim da zahvalim čelnicima kluba na poverenju i podršci koju sam dobio. To mi mnogo znači. Pred nama je mnogo posla, ali sam siguran da ćemo zajedno da uradimo velike stvari za Panatinaikos", rekao je Radonjić za zvanični sajt kluba.

Iz Zvezde su poželeli sreću najuspešnijem treneru u istoriji kluba.

"KK Crvena zvezda mts ovom prilikom još jednom zahvaljuje Dejanu Radonjiću na svemu što smo zajedno učinili tokom prethodnih godina i želi mu mnogo zdravlja i uspeha u narednom periodu i na novom profesionalnom izazovu. O izboru novog trenera, nakon toga i tima koji će na dostojan način predstavljati Srbiju, Beograd i Crvenu zvezdu u Evroligi naredne sezone javnost će biti blagovremeno obaveštavana", navodi se u saopštenju crveno-belih.   

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво