Читај ми!

Jović: Vratićemo titulu u Majami

Nekadašnji košarkaš Mege Nikola Jović izjavio je da je ostvario svoje snove, pošto ga je noćas kao 27. pika na NBA draftu izabrao Majami. Govorio je o budućim očekivanjima, planovima kao i o budućim mečevima sa zemljakom Nikolom Jokićem.

Nikola Jović je naravno prvo pozdravio navijače Majamija i istakao da je spreman da radi na osvajanju titule u novoj sezoni.

"Šta ima Hit nacijo! Srećan sam što ću uskoro biti u Majamiju i spreman sam da radim. Vratićemo titulu u grad.", rekao je Jović obraćajući se navijačima Hita.

Košarkaš Mege je istakao da veruje da će se Majami boriti za šampionski prsten u NBA ligi.

"Ostvario sam svoje snove, baš sam imao sreće da me je Majami draftovao. Ovaj tim je savršena sredina za mene, tim je kandidat za titulu, a ja sam takmičarski nastrojen. Mislim da ćemo biti savršeni spoj.", rekao je Jović.

On je istakao da jedva čeka da igra protiv svog zemljaka Nikole Jokića, koji je član Denvera.

"Možemo da poredimo košarkašku inteligenciju i veštinu dodavanja. On to radi na višem nivou, ali jedva čekam da ga sretnem i igram protiv njega", rekao je Jović.

Predsednik Majamija Pet Rajli demantovao je da se Hit plaši da angažuje košarkaše iz Evrope.

"Da li smo imali problem sa Goranom Dragićem? Ako košarkaš može da igra, nije me briga odakle dolazi. Uzbuđeni smo zbog Jovića. Ovo dete će biti sjajno, imaće bolju karijeru od Martina Mursepa", rekao je Rajli.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво