Čitaj mi!

Vladimir Jovanović zvanično više nije trener Mege

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović zvanično je raskinuo ugovor sa klubom.

Jovanović je posle eliminacije od Crvene zvezde u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije najavio da se povlači sa mesta trenera Mege.

"Želeo bih pre svega da iskoristim priliku da se zahvalim celom klubu i sistemu Mege za dve godine odlične saradnje i svu pomoć i podršku koju sam imao za to vreme. Hvala svima u klubu, od Generalnog menadžera Gorana Ćakića, preko predsednika, mog stručnog štaba, igrača pa do ljudi koji su na dnevnom nivou brinuli da imamo sve preko potrebne uslove za rad. Mega je bila i ostala na pravom putu i srećan sam što sam i ja bio deo toga", izjavio je Jovanović.

Generalni menadžer Mege Goran Ćakić je istakao da je Jovanović svojom posvećenošću i profesionalizmom dao veliki doprinos daljem rastu kluba.

"Želim u ime kluba i u svoje lično ime da se zahvalim Vladi na zaista sjajnoj saradnji u prethodne dve godine, svakako je ostavio svoj neizbrisivi pečat rada u Megi. Svojom posvećenošću i profesionalizmom dao je veliki doprinos daljem rastu kluba kao i velikom napretku kako igrača, tako i članova njegovog stručnog štaba. Uvek će biti deo naše Mega porodice i želimo mu puno sreće i uspeha u nastavku trenerske karijere", izjavio je Ćakić.

Jovanović je bio trener Mege od juna 2020. godine.