Читај ми!

Obradović: Moramo agresivnije i čvršće ukoliko želimo drugačiji ishod utakmice

Partizan je poražen u prvom meču finalne serije protiv Crvene zvezde. U nedelju od 20.00 sledi drugi meč. Crveno-beli su ponovo domaćini u hali Aleksandar Nikolić. Crno-beli će pokušati da stignu do brejka. Trener Željko Obradović ističe da ekipa mora intenzivnije i čvršće ukoliko želi do cilja.

Crno-beli su imali malo vremena za analizu prve utakmice, kako bi se uočile i ispravile greške. Jedno je sigurno ekipa će dati sve od sebe u pokušaju da stigne do izjednačenja u pobedama.

"Nova utakmica u seriji dolazi već sutra. Imamo danas trening i analizu svega što se sinoć dešavalo, pa ćemo učiniti sve što je u našoj moći da stvari koje nisu bile dobre ispravimo."

"Očekuje nas još jedna utakmica u kojoj će intenzitet i čvrstina morati da budu na nivou finala i mi tako moramo da igramo ukoliko želimo da se borimo za drugačiji ishod utakmice od onog u prvom meču", poručio je Željko Obradović.

Aleksa Avramović je rekao da je ekipa skupo platila lošu igru početkom drugog poluvremena.

"Sutra je nova utakmica u kojoj moramo da damo sve od sebe kako ne bi ponavljali greške koje smo u seriji pravili. Takozvani prazan hod i period loše igre na početku drugog poluvremena smo skupo platili, baš kao što ćemo svaki put platiti ako takve stvari budemo ponavljali. Imamo jedan dan za predah, analizu i pripremu. Verujem da ćemo sutra na terenu izgledati mnogo bolje", naglasio je Avramović.

Drugi meč finalne serije na programu je u nedelju od 20.00.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара