Читај ми!

Radonjić: Za ovo smo se borili...

Očekuje nas treći meč protiv ekipe Cedevita Olimpije u kratkom vremenskom periodu, a već peti ove sezone. Naša reakcija na čvrstu igru rivala u Ljubljani nije bila dobra i zato očekujem bolji odgovor u trećem meču, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić uoči majstorice polufinala plej-ofa ABA lige.

Zvezda u odlučujućem meču za plasman u finale dočekuje Cedevita Olimpiju u ponedeljak od 19 sati u dvorani ”Aleksandar Nikolić".
 

"Čitave sezone borili smo se za prvo mesto, imali smo samo dva poraza u regularnom delu sezone i borili se za to da u odlučujućim mečevima možemo da branimo prednost domaćeg terena, time i mogućnosti da dođemo do rezultata koji svi želimo", izjavio je Radonjić za klupski sajt.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić pozvao je navijače da dođu u halu i pruže podršku ekipi.

"Kroz regularni deo sezone borili smo se za ovu poziciju da imamo šestog igrača na tribinama i da sve rešavamo na našem terenu. Ta prednost nije mala. Sa druge strane imamo ekipu koja je vrlo kvalitetna, koja je to pokazala i u ovoj polufinalnoj seriji, u kojoj je odigrala vrlo čvrsto drugi meč u Ljubljani. Zato moramo da budemo borbeni do krajnjih granica, u utakmici u kojoj nema izgubljene lopte i u kojoj je energija na maksimumu", poručio je Lazić.
петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво