Читај ми!

Arena u poslednjoj fazi priprema za fajnal-for

Beograd je domaćin fajnal fora Evrolige, koji počinje u četvrtak. Prilika koje se ne pruža često i zbog toga je važno da sve funkcioniše besprekorno. Smeštaj u gotovo svim beogradskim hotelima je rezervisan, a mesta se sada traže i u novosadskim.

Stigao je pre prvih košarkaša. Pehar koji će najbolja ekipa u Beogradu podići već je ispred Arene. A unutra, sportskim rečnikom, niski start pred sprint, jer ostala su samo tri dana do početka jednog od najvećih košarkaških takmičenja - fajnal fora.

Čelnici Evrolige su već u Beogradu jer sve u Areni mora da se radi po strogim pravilima.

"Konstrukcije koje se ovde unose, mi ih originalno nemamo u dvorani, VIP zone, rasveta koja se dodatno donosi, nije nešto što je uobičajeno za ovakva takmičenja, ozvučenje, LED ekrani, različite vrste tehnike koja će ovde biti zastupljena", Dejan Damnjanović.

Ulaznice su rasprodate za manje od jednog dana. Nekoliko stotina novinarskih ekipa već je akreditovano.

"Kapacitet je 15,5 hiljada, sve ulaznice su rasprodate, mi očekujemo pun kapacitet, dnevne su sesije, dođete sa jednom kartom gledate obe utakmice i to je prilika koje se ne pruža vrlo često", dodaje Damnjanović.

Najviše najvijača doći će iz Grčke, oko 10 hiljada, kako je do sada najavljeno. Smeštaj u hotelima u Beogradu je već rezervisan.

"Nije ostalo ništa, sve je prepuno, koliko ja čujem već se rezervišu hoteli i stanovi u Novom Sadu, zahvaljujući ovom vozu mogu da dođu za 30 ak minuta, tako da kao što vidite i drugi gradovi imaju koristi od Fajnal fora, ne samo Beograd", izjavio je Goran Vesić.

Od fajnal fora 2018. Beograd je zaradio 20 miliona evra. Ove godine očekuje se više.

Prva utakmica između Efesa i Olimpiakosa na programu je u četvrtak od 18 sati, a istog dana u 21 sat sastaju se Barselona i Real.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво