Читај ми!

Radonjić pred Cedevitu: Moramo bolje nego u Beogradu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić uoči revanša sa Cedevita Olimpijom u polufinalu ABA lige rekao da očekuje vrlo težak meč. Istakao je da suparnici imaju veliko iskustvo i kvalitet, kao i prednost domaćeg terena.

Meč u Ljubljani igra se u ponedeljak od 18.30 u dvorani Stožice, a šef stručnog štaba crveno belih je bio vrlo oprezan u izjavama pred meč.

"Očekuje nas drugi meč ove polufinalne serije i apsolutno smo svesni velikog iskustva i kvaliteta koji poseduje ekipa Cedevita Olimpije. Imaju ozbiljan napadački potencijal i dosta igrača sa puno poena u rukama.", rekao je Radonjić.

Zvezda vodi u seriji sa 1:0, a u dosadašnjim međusobnim duelima vodi sa 6:1 u pobedama i u poslednjem meču u Sloveniji u dramatičnoj završnici slavili su sa 83:82.

"Mi svakako moramo da budemo na drugoj utakmici u Ljubljani bolji u određenim segmentima igre u odnosu na prvi meč u Beogradu. Igrači Cedevita Olimpije kao domaćini imaće i podršku navijača u Ljubljani, a na nama je da u takvom ambijentu budemo spremni da naša energija, koncentracija i odgovornost u igri budu na adekvatnom nivou.", izjavio je Radonjić za klupski sajt.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво