Читај ми!

Barselona nadigrala Bajern za dolazak u Beograd

Košarkaši Barselone nadigrali su tim Bajerna sa 81 :72 u "Blaugrani" u odlučujućem, petom meču, četvrtfinala plej-ofa Evrolige. Ovom pobedom Katalonci su bezbedili učešće na fajnal-foru u Beogradu koji je na programu od 19. do 21. maja.

Posle večerašnje pobede Katalonci će se u „Štark areni" sastati sa najvećim rivalom Real Madridom, koji je u tri meča završio seriju sa Makabijem iz Tel Aviva.

Košarkaši Barselone su do pobede došli posle rezultatskog preokreta u finišu meča.

Bavarci su dobro ušli u meč i dobili prvo poluvreme, ali su Katalonci u nastavku uzvratili i u trećem periodu došli do dvocifrenenj preednosti koju su održavali do jonačne pobede.

U duelu srpskih košarkaša slavio je Vladimir Lućić iako je imao učimak od 6 postignutih poena uz 10 skokova i 2 asistencije u odnosu na Ognjena Jaramaza koji je meč završio sa 17 postignutih poena, ali to nije mnogo pomoglonjegovom timu.

U pobedničkom timu Laprovitola je bio najefikasniji sa 26 poena,crnogorski reprezentativac Nijla Mirotić je dodao 20 uz 5 skokova i asistenciju, Nik Kalates je imao 10 i 5 asistencija, a Abrines i Brendon Dejvis po 8 poena.

U poraženom timu Otelo Hanter je zabeležio 18 poena, Jaramaz je dodao 17 poena za 20 minuta, Nik Vajler Beb 10, a Lučić samo 6 uz 10 skokova i 2 asistencije za 30 minuta.

Fajnal-for u Beogradu na programu je od 19. do 21. maja, a prenose ćete moći da gledate na kanalima Sport Kluba.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво