Читај ми!

Dončić i Dalas nadigrali Jutu za polufinale Zapada

Novom odličnom igrom i učinkom nadomak dabl-dabla Luka Dončić je predvodio Dalasa do finalne pobede nad Jutom sa 98:96 na gostovanju što ih posle 4 pobede i dva poraza u četvrtfinalnoj seriji vodi do polufinala Zapada.

Juta je odlično ušla u meč na svom terenu i čak dobila prvo poluvreme, ali su gosti uspeli da načine rezultatski preokret u trećoj četvrtini a potom i da sačuvaju prednost za konačnu pobedu.

Novom sjajnim igrom tim je predvodio Luka Dončić u tandemu sa Džejlenom Bransonom, a domaćinima nije pomogla ni novaodlična igra Donovana Mičela.

Dončić je meč završio nadomak dabl-dabl učinka sa 24 poena uz 9 skokova i 8 asistencija, a Branson je, uz isti broj poena, imao 3 skoka i 2 asistebcije.

U poraženom timu Donovan Mičel je bio najefikasniji sa 23 poena uz 8 skokova i 9 asistencija.

U poslednjem napadu na utakmici domaćini su imali šansu da dođu do pobede. Otvoreni šut za pobedu promašio je hrvatski internacionalac Bojan Bogdanović i meč okončao sa 19 postignutih poena, a Dalas slavio pobedu. 

U polufinalu Dalas će se sastati sa timom Finiksa koji je sinoć takođe nadigrao Nju Orleans sa 115:109 na gostovanju i došao do odlučujuće pobede za 4:2 u četvrtfinalnoj seriji.

Do polufinala je sinoć došao i tim Filadelfije koji je u šestom meču deklasirao Toronto sa 132:97 na gostovanju i sa ukupnim rezultatom 4:2 u pobedama plasirao se u polufinale Istočne konferencije.

Rezultati NBA mečeva:

Toronto - Filadelfija 97:132
Nju Orleans - Finiks 109:115
Juta -Dalas 96:98

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво