Читај ми!

Micić odličan protiv Olimpije, Efes na fajnal-foru Evrolige

Košarkaši Anadolu Efesa savladali su Olimpiju sa 75:70, i sa 3:1 u seriji obezbedili plasman na fajnal-for Evrolige. Vasa Micić sa 20 poena jedan od najboljih u turskom timu, koji će u Beogradu braniti titulu osvojenu prošle godine.

Pružila je Olimpija žestok otpor Efesu, ali je šampion Evrope pokazao svoju snagu i u neizvesnoj završnici odneo trijumf koji znači plasman na fajnal-for.

Šampion Evrope je u Istanbulu naplatio brejk napravljen u Milanu u prvom meču serije, a u četvrtoj utakmici uspeo je da savlada odličnu ekipu Olimpije, koja je još jednom bila desetkovana povredama.

Domaćin je odčino ušao u meč, dobio prvu deonicu 19:11, ali su se gosti vratili u igru i na poluvreme otišli sa poenom prednosti - 43:42.

Efes je u trećoj deonici ponovo došao do vođstva, ali je Olimpija do poslednjeg minuta bila u igri. Ipak, ekipa Ergina Atamana u finišu je bila sigurna, pokazala karakter šampiona i u Beogradu će braniti titulu osvojenu prošle godine.

Vasilije Micić je bio odličan u pobedničkoj ekipi - postigao je 20 poena, uz 5 skokova i 4 asistencije, dok je jedini efikasniji od njega bio Tibor Plajs sa 25 poena.

U ekipi Olimpije istakli su se Luiđi Datome sa 21 poenom, dok je Kajl Hajns ubacio 10 poena, uz 12 skokova.

Efes će na fajnal-foru igrati protiv boljeg iz duela između Monaka i Olimpijakosa. Grčki tim vodi 2:1 u seriji, a četvrti meč na programu je u petak u Kneževini.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара