Читај ми!

Mirotić bolji od Lučića, Barsa vratila brejk Bajernu

Košarkaši Barselone savladali su u Minhenu ekipu Bajerna 75:66 i poveli 2:1 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige. Odličnu partiju u domaćem timu pružio je Vladimir Lučić, ali je na drugoj strani fantastičan bio Nikola Mirotić. Sledeći meč na programu je u petak, takođe u Minhenu.

Ponadali su se košarkaši Bajerna da mogu da iznenade Barselonu, naročito posle pobede u "Blaugrani", ali je ekipa Šarasa Jasikevičijusa vratila brejk i ponovo ima prednost domaćeg terena.

Gosti su u Minhenu od prvog trenutka znali šta žele, već do poluvremena stekli ozbiljnu prednost, koju tim Andree Trinkijerija nije uspeo da nadomesti uprkos dobroj igri u drugom poluvremenu.

Veliki broj poena dozvolili su Bavarci gostima u prvoj četvrtini (26:17), koja je i odredila dalji tok meča, a već na poluvremenu Barsa je imala 18 poena prednosti - 49:31.

Probudio se domaći tim u nastavku, zaigrao znatno agresivnije u odbrani, što je donekle dalo rezultata - Barsa je u trećoj deonici zadržana na samo 10 poena.

Ipak, ključnu seriju gosti prave početkom poslednje deonice, kada su i definitivno odbili napad Bajerna, koji je do kraja uspeo da ublaži poraz - 75:66.

Vladimir Lučič je odigrao odličan meč za domaći tim postigavši 17 poena, ali ga je zasenio Nikola Mirotić koji je ubacio 25 i bio najzaslužniji za trijumf svoje ekipe.

Barsa je povela sa 2:1 u seriji koja se igra do tri pobede, a prvu meč loptu za plasman na fajnal-for imaće već u petak, kada je na programu novi duel u Minhenu.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара