Читај ми!

Minesota i Bruklin se izborili za plej-of

Košarkaši Minesote i Bruklina su pobedama u sinoćnim mečevima plej-ina obezbedili učešće u završnici NBA lige. Minesota je nadigrala LA kliperse sa 109:104, a Bruklin je bio bolji od Klivlenda sa 115:108.

Košarkaši Minesote su nadigrali LA kliperse sa 109:104 na domaćem parketu u Mineapolisu pa će im u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige protivnik biti tim Memfisa.

Klipersi će imati još jednu priliku da se domognu doigravanja u meču sa pobednikom utakmice Nju Orleans Pelikansa i San Antonio Sparsa, a tim koji dođe do plej-ofa igraće protiv vicešampiona Finiks Sansa, koji su posle 82 utakmice ostvarili najbolji skor u celoj NBA ligi.

Minesota je do pobede došla posle preokreta u trećoj četvrtini, a najefikasniji igrač bio je Entoni Edvards sa 30 poena, uz odličnu pratnju Dianđelo Rasela koji je ubacio 29 poena, imao 5 skokova i 6 asistencija.

U timu Tajrona Lua najbolji je bio Pol Džordž sa 34 poena, ali im to nije mnogo pomoglo da se sačuvaju od poraza.

Košarkaši Bruklina nadigrali su Klivlend sa 115:108 i obezbedili sedmu poziciju na tabeli Istočne konferencije zahvaljujući čemu će u prvoj rundi plej-ofa igrati protiv Boston Seltiksa.

Ekipa Stiva Neša je posle 82 utakmice regularne sezone ostvarila skor 44-38, pa je kroz plej-in morala da potvrdi mesto u četvrtfinalu Istoka, a Klivlend će imati još jednu priliku da se domogne doigravanja - ekipa iz Ohaja igraće protiv pobednika duela Atlanta Hoks - Šarlot hornets. Druga ekipa koja bude prošla kroz plej-in za rivala će imati Majami hit.

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Kajri Irving sa 34 poena, 12 asistencija, a odlično ga je pratio Kevin Durent sa 25 poena, 5 skokova i 11 asistencija.

U Klivlendu je najefikasniji bio Darijus Garland sa 34 poena, a pratili su ga Evan Mobli sa 19 i Kevin Lav sa 14 poena i 13 skokova.  

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара