Читај ми!

Pešić održao pokazni trening za više od 300 trenera

Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić održao je danas pokazni trening reprezentacije za članove Udruženja košarkaških trenera Srbije.

U sklopu priprema srpskog nacionalnog tima za predstojeći dvomeč sa Slovačkom, selektor Pešić je otvorio vrata dvorane "Aleksandar Nikolić" za više od 300 zainteresovanih trenera, koji su imali priliku da se upoznaju sa načinom rada reprezentacije Srbije i nakon treninga porazgovaraju sa selektorom o brojnim košarkaškim temama.

Kako je saopšteno, uz veliki broj mladih trenera i studenata, na tribinama su se našli i afirmisani treneri, osvajači brojnih titula i medalja, poput Vladimira Jovanovića, Aleksandra Džikića, Slobodana Klipe i Nenada Čanka.

"Naša želja i obaveza je da se približimo jedni drugima i da približimo naš način rada mladim trenerima. Naša trenerska škola je poznata, ali sama igra se iz godine u godinu menja i mi moramo da se tome prilagođavamo i da tražimo nove načine kako bi rezultati našeg rada bili dobri", istakao je Pešić, koji se sa trenerima dugo zadržao u razgovoru na temu motivacije igrača, psihološke i taktičke pripreme kako ekipe, tako i svakog pojedinca.

Reprezentacija Srbije će u petak od 20.30 igrati utakmicu trećeg kola, prve runde kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Slovačke.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво