Читај ми!

Obradović: Krka je jako neugodna na domaćem terenu

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči utakmice protiv Krke u Novom Mestu istakao je da suparnici igraju odlično na svom terenu i da je pred njegovim timom vrlo težak i neizvesan duel.

Utakmica Krke i Partizana u 18. kolu ABA lige u Novom Mestuigra se u petak od 17 sati.

"Očekuje nas duel sa Krkom koja, naročito na svom terenu, ume da bude jako neugodan protivnik. I ove sezone su pokazali da zaslužuju svako poštovanje i mi u utakmicu moramo ući što je moguće bolje pripremljeni, kako fizički, tako i glavom.", rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči utakmice 18. kola ABA lige protiv Krke u Novom Mestu.

Trener crno-belih istakao je da problem koji je ekipa imala sa letovima u odlasku i dolasku iz Turske na meč Evrokupa protiv Turk Telekoma ne pomaže kada je svežina u pitanju.

"Nemamo vremena da o tome razmišljamo. Već smo stigli u Novo Mesto i moramo da sav fokus prebacimo na teren", istakao je Obradović za klupski sajt.

U prvom ovosezonskom meču protiv Krke, Partizan je u hali "Aleksandar Nikolić" pobedio sa 92:45, a centar crno-belih Alen Smailagić sada očekuje drugačiju utakmicu.

"Krka igra veoma dobro na domaćem terenu i nikome u ligi nije bilo lako da ih pobedi. Igraju čvrsto u odbrani, dok im se u napadu puno toga vrti oko iskusnog Stipčevića. Verujem da će nam biti daleko teže nego u toj prvoj utakmici koju smo igrali u Beogradu. Mi ćemo uraditi sve da se što bolje pripremimo za utakmicu i da na terenu damo svoj maksimum", poručio je Smailagić.

Uoči meča Krke i Partizan, crno-beli u ABA ligi imaju 13 pobeda i tri poraza, dok je Krka upisala tri trijumfa i 12 neuspeha.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво