Читај ми!

Obradović: Veliko poštovanje za ekipu Studentskog centra

Košarkaši Partizana igraju protiv ekipe Studentskog centra u subotu u Podgorici utakmicu 16. kola ABA lige. Trener crno-belih Željko Obradović je pred meč istakao da je dobro što se meč uopšte igra i da će njegov tim pružiti maksimum na gostovanju.

Meč Studentskog centra i Partizana biće jedini meč koji će se igrati tokom vikenda jer su svi drugi mečevi otkazani zbog trenutne epidemiološke situacije što je Željko Obradović posebno istakao.

"Još jednom, dobro je da ćemo da igramo utakmicu. U ovoj situaciji kada se odlažu utakmice i u lokalnim prvenstvima po Evropi, za nas je dobro da nastavimo u tom ritmu u kome smo sada.", rekao je trener Partizana Željko Obradović.

U prvom delu sezone, crno-beli su u Beogradu slavili sa ubedljivih 79:57, a Obradović se nada još jednom trijumfu u glavnom gradu Crne Gore.

"Igraćemo, naravno sa velikim poštovanjem prema ekipi Studentskog centra, zato što su i ovde na utakmici koju smo igrali, i tokom cele lige, pokazali da mogu da igraju veoma dobro. Tako da će to zahtevati da odigramo ozbiljnu utakmicu i budemo koncentrisani od prvog do poslednjeg minuta", rekao je Obradovic za klupsku TV i dodao da će u timu biti isti igrači kao i protiv Trenta, uz nadu da će se ekipi priključiti Aleksa Avramović.

Utakmica Studentskog centra i Partizana igra se u subotu od 19.00 časova u Hali "Morača" u Podgorici.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво