Читај ми!

Jokić za RTS: Kontrolisali smo celu utakmicu

Ekipa Denver Nagetsa uzvratila je San Antoniju za poraz od pre dva dana. Nagetsi su pobedili rezultatom 127 prema 112. Srpski centar Nikola Jokić je odigrao novu odličnu partiju predvodeći tim u efikasnosti a za RTS je ukratko prokomentarisao protekli meč.

Razigrani Nikola Jokić imao je 35 poena uz 17 skokova i osam asistencija. Za Nikolu je, inače, ovaj period od 15 dana i najduži da nije video ćerkicu Ognjenu od kako se rodila ove jeseni, pa se raduje što se posle ovog susreta vraćaju u Kolorado.

"Vidim je i pričam joj povremeno preko videa ali drugačije je uživo svakako. A što se utakmice tiče, sasvim je drugačija od predhodne. Mi smo bili ti koji smo se za sve pitali i sve odlučivali. Oni nisu toliko poentirali a mi smo sve vreme kontrolisali utakmicu. Delili smo lopte i pogađali šuteve... Dli smo 20 trojki i kad daš toliko trojki lakše je da dobiješ utakmicu.", rekao je Jokić.

Ekipa Nagetsa leti sada nazad u Kolorado gde ih čeka i sneg koji je upravo pao u petak i to je najkasnije u istoriji grada da je sneg pao tek sad u decembru. Obično prvi sneg u Denveru padne već 18. oktobra u proseku. A ekipu Nagetsa čeka prolećnih 16 stepeni i sunčano vreme.

A onda u ponedeljak uveče očekuju ekipu Vašingtona, a posle i tim Minesote na svom terenu.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво