Читај ми!

Lejkersi poraženi u Njujorku uprkos sjajnom Vestbruku, Majami nadigrao Detroit

Košarkaši Njojorka nadigrali su LA lejkerse sa 109:100 uprkos odličnoj igri Rasela Vestbruka, koji je meč završio sa trostrukim dvocifrenim učinkom. U prvoj sinoć odigranoj utakmici Majami je na gostovanju bio bolji od Detroita sa 100:92.

Timu Lejkersa je očigledno nedostajao suspendovani Lebron Džejms, pa nijednom nisu poveli u Medison skver gardenu, iako je ulogu vođe preuzeo za igru raspoloženi Rasel Vestbruk, koji je meč završio kao najefikasniji igrač.

Vesbruk je postigao 31 poen, 13 skokova i 10 asistencija, ali je to bilo nedovoljno da zaustavi timsku igru Njujorka, koji je od starta preuzeo inicijativu i stigao do pobede.

Lejkersi su samo u dva navrata tokom treće četvrtine stigli do izjednačenja i pripretili preokretom, ali je to bilo sve.

Pobednički tim je predvodio Evan Furnije sa 26 poena, šest trojki iz devet pokušaja, a odlično ga je pratio Rendl sa 20 poena i 16 skokova.

U prvoj sinoć odigranoj utakmici Majami je na gostovanju nadigrao Detroit, iako su domaćini vodili tokom većeg dela meča, a u jednom momentu imali i dvocifrenu prednost.

Gosti su, ipak, uspeli da načine preokret i dođu do pobede u finišu meča.

Predvodio ih je Tajler Hiro sa 31 poenom, a u poslednjoj četvrtini je pogodio tri trojke koje su bile odlučujuće za meč.

 Bez Nikole Jokića, koji se još oporavlja od povrede desne šake, tim Denvera je poražen od Portlanda sa 119: 100 na gostovanju i zabeležio je peti poraz u nizu.  

Utakmice NBA lige:

Detroit - Majami 92:100

Njujork - Lejkersi 106:100

Portland - Denver 119:100 

Klipersi - Dalas 104:112 posle produžetka  

 

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво