Читај ми!

Drugi uzastopni poraz Denvera bez Nikole Jokića

Košarkaši Denvera doživeli su drugi uzastopni poraz bez našeg Nikole Jokića, koji pauzira zbog povrede zgloba desne ruke. Nagetsi su poraženi na gostovanju kod Finiks sansa u reprizi prošlogodišnjeg finala Zapadne konferencije, rezultatom 126:97.

Jokić je posle duela sa Čikagom propustio i gostovanje u Finiksu i to je bio nenadoknadiv izostanak za ekipu iz Kolorada.

Nagetsi su izgubili utakmicu u "Toking stik rizort areni" već u prvoj četvrtini, u kojoj su primili gotovo 50poena. Domaćin je nakon 12 minuta imao 20 poena prednosti (48:28) i bilo je jasno da će do kraja sačuvati stečeni višak.

Ekipa Majka Melouna je samo jednom uspela da smanji zaostatak na jednu cifru, ali je Finiks brzo uzvratio i na kraju obezbedio ubedljiv trijumf.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džonson sa 22 poena, jedan manje i osam skokova dodao je Ejton, dok je Devin Buker meč završio sa 17 poena, četiri uhvaćene lopte i sedam uspešnih dodavanja.

Na drugoj strani, u odsustvu prve zvezde, kod Denvera se istakao Grin sa 19 poena, a Eron Gordon je upisao dabl-dabl (16 poena i 10 skokova).

Finiks je ovim trijumfom zadržao drugo mesto na tabeli Zapada sa skorom 13-3, dok je Denver četiri mesta niže sa devet pobeda i osam poraza.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво