Читај ми!

Bajern u finišu do pobede nad Panatinaikosom, presudila trojka Lučića

Košarkaši Bajerna savladali su Panatinaikos sa 81:78 u meču 11. kola Evrolige.

Bajern je zabeležio petu pobedu ove sezone i trenutno je na 11. poziciji, dok je tim iz Atine ostao na dva trijumfa i nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli Evrolige.

Prvi period pripao je domaćem Bajernu, Panatinaikos je uzvratio i u nastavku preokrenuo rezultat. Stigao do osam poena razlike da bi na poluvremenu zadržao prednost od sedam poena - 44:37.

Nastavio je Panatinaikos i u trećem periodu da održava prednost koja je u jednom momentu porasla na deset razlike, 57:47. Tada je Bajern zaigra mnogo agresivnije. Pogodio je nekoliko otvoreni šuteva i do odlaska na odmor istopio prednost protivnika na minus jedan - 60:59.

Poslednji period doneo je dva preokreta, prvo je na samom startu Bajern uspeo da povede, da bi gosti potom preokrenuli i stigli do plus sedam - 70:63.

Domaćin je polako topio prednost Atinjana da bi u finišu stigao do vođstva, a kasnije i do pobede - 81:78.

Vladimir Lučić nije bio šuterski raspoložen, ali je u poslednjoj deonici pogodio dve trojke (jedini poeni na meču), a posebno je bila značajna druga, kojoj je doneo prednost svom timu u samoj završnici. 

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Hilijard sa 20 poena, njega je pratio Tomas sa 15, dok je Rabit dodao 12. U timu Panatinaikosa, Papapetru je imao učinak od 17 poena, Mejkon 12, a Vajt devet.

U narednom kolu Bajern gostuje u Moskvi, dok Panatinaikos dočekue Zenit.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи