Читај ми!

Zvezda bez Mitrovića protiv Baskonije i Reala

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović, propustiće naredne dve utakmcie crveno-belih u Evroligi protiv Baskonije i Reala, zbog povrede oka zadobijene u "večitom" derbiju.

Mitrović je bio jedan od najzaslužnijih za pobedu Crvene zvezde u "večitom" derbiju u okviru osmog kola ABA lige.

Povratnik u redove tima sa Malog Kalemegdana neće biti na raspolaganju treneru Radonjiću za mečeve duplog kola Evrolige u Španiji.

Mitrović je u duelu sa Kevinom Panterom zadobio povredu rožnjače, zbog čega neće putovati u Španiju, već ostati u Beogradu na saniranju i lečenju povrede.

Crvenu zvezdu očekuju utakmice sa Baskonijom u Realom u gostima. Meč u Baskiji igra se u utorak, dok u četvrtak srpsku ekipu u četvrtak očekuje meč sa Realom.

"Imamo danas trening i put za Baskoniju i već sutra meč, a posle toga idemo u Madrid na duel protiv Reala. Naravno, to kratko vreme koje imamo koristimo da se upoznamo sa ovim što je potrebno za meč i da se trudimo da budemo dobri u tom duelu", rekao je Radonjić novinarima pred put u Španiju.

Crnogorski stručnjak Duško Ivanović smenjen je sa mesta trenera Baskonije, a na njegovo mesto postavljen je Hrvat Neven Spahija.

"Po poslednjoj informaciji koje smo dobili, došlo je do promene trenera Baskonije. Tim koji će sa svojim kvalitetima naravno na parketu dati sve od sebe da nas savlada i da dođu do bodova. Mi ćemo pokušati da napravimo najbolju moguću pripremu i da pružimo koliko je to moguće u tom duelu", rekao je Radonjić.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво