Читај ми!

Crno-beli bez muke sa Turk Telekomom, u narednom kolu u Beograd stiže Huventud

Drugu pobedu zabeležili su košarkaši Partizana u Evrokupu, pošto su u meču drugog kola A grupe na svom terenu savladali ekipu Turk Telekoma 85:59. Narednog utorka u Beograd stiže španski Huventud.

Mnogo lakše i ubedljivije nego što se očekivalo, košarkaši Partizana savladali su Turk Telekom iz Ankare i ostvarili drugi trijumf u ovogodišnjem Evrokupu.

Navijači u dvorani "Aleksandar Nikolić" pružili su veliku podršku svojim miljenicima sa tribina, a igrači su im uzvratili požrtvovanom igrom i ubedljivom pobedom.

Crno-beli su bili dominantni tokom čitavog meča, a presudila je treća deonica, koji je ekipa Željka Obradovića rešila u svoju korist 23:7.

Partizan je dobro ušao u meč i kontrolisao rezultat. Gosti su uspevali u par navrata da smanje prednost domaćina, ali su crno-beli svaki put reagovali serijom.

Sredinom druge četvrtine, Turk Telekom je prišao na samo dva poena minusa, ali je usledila serija crno-belih od 11:0, kojom je domaći tim stekao prednost na poluvremenu - 41:34.

Usledio je najbolji period igre domaćeg tima - odbrana je bila na vrhunskom nivou, a prednjačili su Aleksa Avramović i Jam Madar, koji su podizali publiku na noge svojom požrtvovanošću.

Napadom je dirigovao Kevin Panter, koji je bio najefikasniji na meču sa 19 postignutih poena.

Crno-beli su posle tri četvrtine stekli veliku prednost 64:41, a ovoga puta nisu dozvolili protivniku da se vrati u život, kao što je to bio slučaj na utakmici sa Hamburgom.

Pantera su odlično pratili Smailagić sa 13, Madar sa 12 i Avramović sa 10 postignutih poena.

U ekipi Turk Telekoma istakli su se Džahuan Džonson sa 14 i Aron Herison sa 13 poena.

Partizan je tako zabeležio drugi trijumf u takmičenju, dok je Turk Telekom doživeo prvi poraz.

Crno-beli i naredne sedmice igraju meč kao domaćini u Beogradu, a u okviru trećeg kola Evrokupa protivnik će biti španski Huventud.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво