Читај ми!

Herison: Poštujem Pantera, protiv Željka Obradovića poseban motiv

Košarkaš Turk Telekoma Aron Herison rekao je da je njegov tim spreman za utakmicu protiv Partizana u Evrokupu, a poseban motiv mu je trener crno-belih Željko Obradović.

Utakmica drugog kola A grupe Evrokupa Partizan - Turk Telekom igra se u sredu od 20.30 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Živim za utakmicu protiv Partizana, igraćemo u sjajnoj atmosferi, protiv legendarnog trenera Željka Obradovića, to nas veoma motiviše" izjavio je košarkaš Turk Telekoma Amerikanac Aron Herison uoči utakmice protiv crno-belih u Beogradu.

Američki košarkaš prošlu sezonu proveo je u Olimpijakosu, gde je vodio borbe sa Kevinom Panterom, sada igračem Partizana.

"Uzbuđen sam što ću igrati protiv Kevina Pantera. On je sjajan igrač, ali smatram da sam ja najbolji", samouvereno je poručio Herison, a prenosi sajt Evrokupa.

"Probaćemo da odigramo čvrsto i da se borimo od prvog do poslednjeg minuta. Pobeda protiv Partizana u Beogradu dala bi nam veliko samopouzdanje. Na startu sezone smo pre svega odličnom odbranom savladali Bulonj Metropolitans i to mora da nam bude putokaz u nastavku takmičenja. Imamo kvalitet, igrače sa evroligaškim iskustvom, pored mene tu Oktavijus Elis, Aleks Perez i Džahuan Džonson", zaključio je Herison.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво