Читај ми!

Radonjić: Bili su baš, baš bolji od nas

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao da je njegov tim načinio mnogo grešaka u duelu sa Albom i da je to bio osnovni uzrok poraza. Konstatovao je da i dalje ima problema sa sastavom tima zbog zdravstvenih problema igrača.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od berlinske Albe sa 78:63 u dvorani "Aleksandar Nikolić" u meču petog kola Evrolige, a trener Radonjić je konstatovao da je razlog tome loša igra njegovog tima.

"Alba je bila baš, baš bolja od nas, i to jer smo mi bili veoma loši na obe strane terena, od prvog do 40. minuta", konstatovao je Dejan Radonjić.

Ukratko je analizirao meč istakavši veliko iskustvo i kvalitet suparnika.

„Oni su od početka uspeli da igraju i da grade rezultat. Mi sa mnogo grešaka u oba pravca nismo uspeli da dođemo do dobrog ritma, i da kroz neki bolji ritam, i bolji napad dođemo do bolje situacije tokom meča. Alba ima i talenta i iskustva, godinama igraju u jednom sistemu, koji je dosta jasan, i nije ni čudo što postižu tako dobre rezultate", rekao je Radonjić.

Konferenciju za medije je zaključio konstatacijom da i dalje ima problema sa sastavom tima zbog zdravstvenih problema nekoliko igrača.

Košarkaši Crvene zvezde maredni duel igraju protiv Mornara u nedelju u Crnoj Gori.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво