Читај ми!

Zvezda domaćin Albi iz Berlina u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Albe iz Berlina u petom kolu Evrolige. Utakmica u hali "Aleksandar Nikolić" počinje u 19.00, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Crveno-beli na svom terenu posle dva dobijena i dva izgubljena meča očekuju da u današnjem nadmetanju pobedom poprave šanse za plasman među prvih osam timova koji vodi u plej of.

Crvena zvezda je nadigrala Makabi i Žalgiris, a u ravnopravnom nadmetanju nadigrana od Fenerbahčea i CSKA u njihovim dvoranama, pa očekuju da nastave dominaciju na svom terenu.

Na drugoj strani, prvak Nemačke Alba iz Berlina je 13. na tabeli sa tri izgubljene utakmice i pokušaće da na gostovanju poveća svoje šanse za prilljučak vrhu tabele.

Alba je evroligašku sezonu otvorila porazom u Barseloni od 64:96 posle kojeg je izgubila i od Asvela sa 67:71. U susretu sa Fenerbahčeom nemački klub stigao je do prve pobede sa 84:70, međutim radost je trajala samo do prethodnog kola i duela sa Baskonijom koji su izgubiki sa 76:80.

Utakmica Crvene zvezde i Albe u hali "Aleksandar Nikolić" počinje u 19.00, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво