Читај ми!

Bjelica i Stef Kari "razbili" Lebrona i Lejkerse

Košarkaši Milvokija ubedljivo su nadigrali Bruklin na svom terenu sa 127:104, a Golden stejt je pobedio kao gost Lejkerse sa 121:114 u prvim utakmicama kojima je otvorena nova NBA sezona. Nemanja Bjelica dvostrukim dvocifrenim učinkom doprineo pobedi "ratnika".

Golden stejt je nadigrao Lejkerse sa 121:114 u prvom meču sezone, a igrač odluke bio je Nemanja Bjelica, koji je svoj premijerni nastup za tim "ratnika" obeležio postizanjem dvostukog dvocifrenog učinka.

Meč je završio sa 15 postignutih poena uz 11 skokova i četiri asistencije za 26 minuta igre i uz Stefa Karija predvodio tim do pobede.

Iako nije bio baš najprecizniji u šutu, Kari je meč završio sa trostrukim dvocifrenim učinkom postigavši 21 poen uz po 10 skokova i asistencija.

Kod Lejkersa, Lebron je stigao do dabl-dabla sa 34 poena i 11 skokova, dok je Entoni Dejvis imao samo poen manje, uz isti broj skokova.

Šampionski tim Milvokija, predvođen Janisom Adetokumbom ušao je odlično u prvi meč sezone i vodio meč do ubedljive pobede ne dozvolivši timu Kevina Durenta i Džejmsa Hardena da mu se ni na trenutak približe.

Bruklin je uspeo da dobije samo drugu četvrtinu meča sa tri poena prednosti, ali to je bilo dovoljno tek da neznatno smanje prednost domaćina, koji je prvu četvrtinu dobio sa 12 poena razlike.

Nezadrživi Janis Adetokumbo je sezonu počeo sa dvostrukim dvocifrenim učinkom – 32 poena i 14 skokova, kojima je predvodio tim do pobede.

Na drugoj strani Durent je imao sličan učinak – 32 poena i 11 skokova, a odlično ga je pratio Peti Mils, koji je postigao 21 poen uz sedam trojki, ali to nije mnogo pomoglo njihovom timu da se sačuvaju od prvog poraza na samom startu sezone.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво