Читај ми!

Radonjić posle Cedevite Olimpije: Nerealna razlika u odnosu na dešavanja na terenu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegov tim odigrao težak meč protiv Cedevite Olimpije i da je dobra odbrana bila ključna.

Zvezda je posle preokreta pobedila Cedevitu Olimpiju 79:64 u četvrtom kolu ABA lige.

"Krajnji rezultat ne govori o onom što se dešavalo tokom meča. Bila je teška utakmcia za nas, posle dolaska iz Moskve, bez treninga i mečeva sa ogromnom potrošnjom", počeo je Radonjić.

"Bila je mala enigma kako ćemo odreagovati. Početak je pokazao da postoji opreznost, u dugoj četvrtini smo ušli u poslednjih nekoliko minuta sa energijom i lakoćom, podigli smo inetenzitet. Kvalitet odbrane je bio značajno bolji. Uspeli smo da smanjimo zavidnu razliku koju je Cedevita imala i da odemo na poen prednosti posle prvih 20 minuta."

Zvezda je duel preomila u poslednjoj deonici i na kraju slavila sa +15.

"U drugom delu je bilo u talasima na početku, a onda smo uspeli da kroz dobru odbranu dođemo i do određenog broja dobrih napada i realizacije, koja nam je omogućila da imamo mirnu završnicu. Prednost je bila prevelika u odnosu na ono što se dešavalo na terenu, Cedevita Olimpija je odigrala veoma dobro i mi smo u posednjem intervalu ulozili ekstra napor da bismo došli do vođstva, a kao plod samopouzdanja i dobrih momenata došli i do te nerealne razlike na kraju", zaključio je Radonjić.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се