Читај ми!

Radonjić: Značila bi što veća podrška sa tribina, očekujemo reakciju Žalgirisa

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je pred meč sa Žalgirisom u okviru trećeg kola Evrolige da očekuje reakciju protivnika na smenu trenera koju su izvršili, kao i glasnu podršku sa tribina "Štark arene".

Crvena zvezda dočekuje Žalgiris u sredu od 19.00 u meču trećeg kola Evrolige. Biće to prvi meč srpske ekipe u elitnom takmičenju koji igra na domaćem parketu.

"Prva utakmica kod kuće za nas će biti izazov da pokušamo dobrom igrom da dođemo do bodova i pobede. Biće teško Žalgiris je posle dva poraza u dva meča promenio trenera i videćemo reakciju tima na to. Mi sa druge strane nalazimo se u teškom ritmu, posebno što imamo manjak igrača u rotaciji, kao i onih koji se vraćaju iz povreda...Želimo da odigramo meč sa energijom, iskusan tim iz Kaunasa će kazniti naše greške, zato intervali dobre igre moraju da budu što duži kako bi kontrolisali utakmicu. Podrška navijača nam je mnogo potrebna da dođemo do bodova", rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Radonjić dodaje da se sastav srpske ekipe nije menjao u odnosu na prošli meč.

"Što se tiče sastava, on ostaje isti: "Igraće ova ekipa kao i do sada, Cirbes je i dalje van, Lazić je u svom programu oporavka, Vajt nije tu, taj manjak nije mali, ovo su igrači koji vrlo značajni za naš tim, imamo i igrače koji su izašli iz povreda i još uvek nisu na nivou na koji su nas navikli", dodao je Radonjić. 

"Naši navijači, nadam se da će doći u velikom broju, svi oni koji se nađu u hali, značila bi nam svima da podrška bude onakva kakva zna da bude! trenutak je takav, ritam je takav, i protivnik koji je kvalitetan - mnogo bi nam značilo da publika dođe u što većem broju i pruži nam podršku" rekao je trener crveno belih.

Dejan Davidovac izjavio je da očekuje reakciju Žalgirisa, koji je promenio trenera.

"Ekipa je promenila trenera tokom prošle nedelje i sigurno očekujemo reakciju, i to od dobrog iskusnog tima koji je izgubio prve dve utakmice ali nisu baš imali lak raspored na startu. Očekujem tešku utakmicu u svakom smislu, posebno fizički zahtevnu na terenu. Ovo će biti potpuno drugačiji meč od onog u Laktašima iz koga moramo da izvučemo pouke, ili Tel Aviva gde smo pobedili. U tom smislu ovo će biti potpuno drugačiji meč gde treba da se okrenemo sebi i našoj igri, i posebno igri u odbrani" izjavio je Davidovac. 

Crveno-beli navode da navijači poštuju zdravstvene mere, kao i to da navijaju fer i korektno.

"KK Crvena zvezda apeluje na sve da poštuju propisane zdravstvene mere Republike Srbije, da nose maske u hali, poštuju propisano odstojanje, kao i da zbog sprečavanja eventualnih gužvi zbog procedure, krenu ka dvorani nešto ranije. Kao i za utakmice sa Splitom i KK Budućnost svi kupci karata i vlasnici sezonskih ulaznica potrebno je da ponesu potvrdu o vakcinaciji, brzom PCR testu ili potvrdu o preležanom Kovidu", navodi se iz kluba.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво