Читај ми!

Jovanović: Da spremno dočekamo Krku

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović je istakao pred utakmicu protiv Krke da njegova ekipa treba da prazne minute u igri smanji na minimum. Istakao je da Krka u svom sastavu ima veoma iskusne igrače i da njegov timmora biti maksimalno koncentrisan tokom celog meča.

Mega u nedelju u trećem kolu Aba lige od 12 sati dočekuje Krku u hali sportova "Ranko Žeravica".

"Dolazi nam tim koji u prva dva kola ima polovičan učinak i koji je odigrao jako dobru utakmicu protiv Mornara u Novom Mestu koju je dobio. Krka u svom sastavu ima veoma iskusne igrače, pre svega Stipčevića koji je glavna opcija u njihovom napadu. Mi moramo da budemo okrenuti sebi, na ono što radimo svih 40 minuta. Ove sezone, kao što je bilo i prethodne", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Tim Mege i Krka su se do sada sastali 14 puta u regionalnom takmičenju i Mega ima 8 pobeda uz 6 poraza. U poslednjem susretu ove dve ekipe u 20. kolu prošle sezone Mega je izgubila u Novom Mestu sa 76:71 i ovo je prilika da se revanširaju za taj poraz.

"Pre svega je bitno da na utakmicu dođemo spremni, da budemo na najvišem mogućem energetskom nivou jer to Krka zaslužuje, a posle toga da idejno budemo dobri u što dužem periodu, i da te neke prazne minute koje se pojave u igri smanjimo na minimum", izjavio je trener Mege.

Krilo Mege Nikola Jović istakao je da bi njegovoj ekipi mnogo značila pobeda, pogotovo posle poraza u produžetku u prošlom kolu.

"Sigurno nas očekuje jedna teška i zahtevna utakmica. Mnogi bi nam značila ova pobeda, pogotovo posle poraza u produžetku protiv Cibone. Krka je prošlo kolo pobedila jakog protivnika i sigurno dolaze sa visokim samopouzdanjem na ovu utakmicu. Ukoliko budemo čvrsti i koncentrisani u odbrani tokom celog toka utakmice, verujemo da možemo da dođemo do još jedne pobede na domaćem terenu", izjavio je Jović.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво