Čitaj mi!

Obradović: Verujem u dobru utakmicu protiv Studentskog centra

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da ekipa može, i svakako mora, da nađe način da odigra dobru utakmicu protiv Studentskog centra.

Nakon dve startne pobede u regionalnom šampionatu, crno-beli u subotu od 19 sati u trećem kolu ABA lige u Štark Areni dočekuju podgorički Studentski centar.

"Imali smo jednu veoma atipičnu sedmicu pred ovu utakmicu protiv Studentskog centra. Par igrača je imalo određene probleme, ali je dobra stvar da smo ipak održali nivo treninga na nivou na kom mislim da je potreban da bismo odigrali dobru utakmicu u subotu. Igramo protiv tima koji je odigrao zaista veoma dobru utakmicu protiv Zadra. Znamo i pretpostavljamo da možemo naći način da odigramo dobro i tu utakmicu", rekao je Obradović za klupski sajt.

"Kao što sam već i govorio, svaka ekipa u ABA ligi zaslužuje respekt. Tako ćemo prići i utakmici protiv Studentskog centra, sa željom da nivo igre bude na makar malo boljem nivou nego što je to bio slučaj u prve dve utakmice", istakao je Obradović.

Košarkaš Aleksa Avramović rekao je da je cilj pobeda pred domaćim navijačima.

"Igramo protiv ekipe koja je pokazala dva lica. Protiv Zadra, kada su pobedili su igrali dobro i organizovanu košarku, kada su prednjačili šuter Flečer Megi i Vinjales. Znamo da su njih dvojica dva najbolja igrača njihovog tima. Sa druge strane imamo njihov prvi meč protiv Mege, gde je Mega izvršila prititsak i ukrala im dosta lopti, pretrčala ih i na kraju rutinski taj meč dobila. Mi se spremamo posle dve pobede iako nismo pokazali ni delić onoga što je naš maksimum. Uigravamo se, upoznajemo se i jedva čekamo da izađemo pred navijače u subotu, da pobedimo", poručio je Avramović.