Читај ми!

Jokić za RTS: Milojević je puno značio za moju karijeru

Nikola Jokić zaigrao je noćas prvi put u dresu Denver Nagetsa posle letnje pauze i prvi put kao tata. Igrao je izvanredno kako smo i navikli i postigao 17 poena i dabl dabl za samo 16 minuta na meču protiv Golden Stejta, a za RTS je prokomentarisao druženje sa trenerom Dejanom Milojevićem posle meča.

Voriorsi su ipak porazili Nagetse sa 118 prema 116 ali pošto je ovo predsezona rezultat se ne računa za stanje na tabeli, a Nikola Jokić je kratko prokomentarisao meč i dešavanja oko njega.

Uz kratak komentar o novoj ulozi roditelja i konstataciju da puno toga novog uči na tom planu, Jokić se kratko osvrnuo na igru i Nemanje Bjelice.

"Bjelica je odigrao zaista super i mislim da će imati dobru ulogu. Odgovara mu ovaj stil košarke", konstatovao je Jokić.

Posle meča Jokić se sreo i sa Dejanom Milojevićem pa je prokomentarisao i taj susret.

"A Dekija puno znam i dobro se poznajemo. On je u tom užem krugu ljudi koji mi je puno pomogao i imao mesta u mom srcu. On je na neki način zaslužan za moju karijeru. Tako je krenulo i tako ide dalje. Drago mi je što ću ga viđati malo više ovde i naredne godine", zaključio je Jokić.

Denver sledeću utakmicu igra 13. oktobra u Oklahoma sitiju, a Nikola će pauzu narednih dana iskoristiti za druženje sa porodicom, jer su mu u posetu stigli njegovi i roditelji njegove supruge.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво