Čitaj mi!

Marinović pred Olimpiju: Uz pomoć publike imamo šanse protiv silnog protivnika

Trener košarkaša Borac Marko Marinović istakao je da je će njegov tim neće imati lak zadatak protiv Cedevita Olimpije u drugom kolu ABA lige.

Čačani u nedelju pred svojim navijačima imati dočekaju tim iz Ljubljane od 19 sati."U goste nam dolazi jedna od najjačih i najtalentovanijih ekipa u ligi. Nema sumnje, Cedevita Olimpija će se ove sezone boriti za sam vrh tabele u ABA ligi. Dakle, protivnik je silan, tako da nam posao neće biti ni malo jednostavan", rekao je Marinović za klupski sajt.

"Mi smo dobro trenirali protekle nedelje. Na raspolaganju smo imali sasvim dovoljno vremena da se pripremimo. Ako budemo bili pravi, nadam se da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu. Svi u ekipi su zdravi, spremni i jedva čekamo da se predstavimo domaćoj publici", dodao je Marinović.

Prisustvo navijača u hali kraj Morave biće veliki plus za Borac.

"Ukoliko budemo imali pristojnu podršku sa tribina mislim da možemo da odigramo duel na jednom zavidnom nivou. Doduše, ostaje velika žal što u narednoj utakmici, a verovatno i tokom čitave sezone hala neće moći da bude puna. Ali pošto prošle godine nije bilo navijača na utakmicama i ograničen broj gledalaca je od velikog značaja. Posle 30 godina Čačani imaju priliku da u dvorani kraj Morave gledaju najbolje timove u regionu. Biće mnogo zanimljivo, u naš grad će doći mnogo dobrih igrača, tako da se nadam da će narod uživati", zaključio je Marinović.