Čitaj mi!

Prvi čovek Nagetsa za RTS: Želimo titulu kao ćevape u tri ujutru u Beogradu

Predsednik košarkaških operacija Denver nagetsa, tima za koji nastupa Nikola Jokić, Tim Koneli kaže u razgovoru za RTS pred početak nove sezone u NBA ligi da glad za titulom u ekipi nikad nije bila veća i da još nisu završili započeti posao.

Tim Koneli je istakao i koliko Denveru znači podrška srpskih navijača koju imaju najviše zahvaljujući sjajnom centru Nikoli Jokiću.

"Hvala Somboru, hvala Novom Sadu, hvala Beogradu, mestima koja su pomogla Nikoli Jokiću da izraste u osobu i košarkaša kakav je sada. Nema ništa lepše nego kad odete u Čikago i vidite toliku ljubav sa Balkana, kada ste na utakmici u Milvokiju ili Njujorku, toliko je srpskih zastava. To je izvanredno i dodaje kulturi našeg tima", kaže Koneli.

Smatra da je jedna od najlepših stvari u sportu kada se različite kulture zbližavaju.

Koneli kaže i da šampionski prsten želi koliko i ćevape u Beogradu u tri sata ujutru.

"Igrači su osetili ukus uspeha, znaju da smo sada za stolom zajedno sa velikim momcima. Nismo još završili ono što smo započeli i ima još puno toga da se uradi", naglašava Koneli.

Ističe da u Denveru veruju da su dobri barem kao i svi drugi timovi i da bez takvog stava nikada neće osvojiti titulu.

"Ima puno različitih koraka u ovom procesu, ali verujemo da možemo da osvojimo titulu. Mislim da glad nikada nije bila veća. Protekle godine su bile izazovne – preko zatvaranja i mehura u Orlandu... Posebno je prošla godina bila teška, ali znam da su momci koje imamo ovde sa jednim ciljem – da osvoje prsten", kaže Koneli.

Navodi da je kolektivno uzbuđenje u timu pred novu sezonu najveće koje je ikada video.

Poslednja velika vest u Denveru je da je Majkl Porter Džunior dobio novi petogodišnji ugovor od 207.000.000 dolara.