Читај ми!

Igokea u uzbudljivom finišu stigla do pobede protiv Borca

Košarkaši Igokee savladali su u Laktašima Borac iz Čačka sa 91:89 u meču prvog kola ABA lige. Cedevita ubedljiva protiv Krke - 88:56.

Uzbudljiv meč odigrali su Igokea i Borac. Oba tima imala su svoje periode odlične igre. Gosti su imali dvocifrenu prednost. Domaćin je uspeo da preokrene i u finišu stigne do pobede.

Prvi period pripao je domaćinu koji je boljom igrom na kraju četvrtine imao maksimalnih plus šest - 21:15. Nastavila je Igokea da održava prednost, u jednom momentu imala je i plus osam, da bi Borac do odlaska na odmor smanjio zaostatak na minus pet - 47:42.

Nastavak je doneo mnogo bolju igru gostiju iz Čačka. Borac je brzo preokrenu rezultat u svoju korist, a potom je stekao i dvocifrenu prednost - 73:63. Do kraja trećeg perioda domaćin je trojkom smanjio na 73:66.

Poslednja četvrtina donela je veliko uzbuđenje i nekoliko preokreta. Jedanaest sekundi pre kraja rezultat je bio izjednačen 89:89.

Igokea je u narednom napadu pogodila dvojku samo četiri sekunde pre kraja. Borac je pokušao, ali šut sa pola terena nije prošao.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Starks sa 15 poena, Ilić i Robinson su sosali po 13. u ekipi Borca Hale i Todorović su postigli po 17 poena, a Marinković je ubacio 15.

ABA liga - 1. kolo:

Petak:
Mornar Bar - Cibona 77:87
Crvena zvezda - Split 97:61

Subota:

Igokea - Borac Čačak 91:89
Cedevita Olimpija - Krka 88:56

Nedelja:

12.00 Mega - Studentski centar
19.00 Budućnost - FMP

Ponedeljak:

18.00 Zadar - Partizan

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво