Читај ми!

"Orlovi" protiv Letonije, Slovačke i Belgije počinju kvalifikacije za Mundobasket

Košarkaška reprezentacija Srbije boriće se sa selekcijama Letonije, Slovačke i Belgije u prvoj fazi kvalifikacija za Mundobasket 2023. godine, odlučeno je žrebom.

Srpski košarkaši prvu fazu kvalifikacija za Mundobasket 2023. godine igraće protiv reprezentacija Letonije, Slovačke i Belgije.

U drugi krug plasiraće se tri najbolje selekcije, a ekipe iz Grupe A ukrstiće se sa Grupom B, u kpojoj se nalaze Belika Britanija, Belorusija, Grčka i Turska.

U drugoj fazi ekipe će igrati samo sa timovima iz ukrštene grupe, a na Mundobasket će prolaz obezbediti po tri prvoplasirane ekipe iz četiri novoformirane grupe.

Prva grupna faza igraće se u tri "prozora". Prvi je na programu od 20. do 30. novembra ove godine, a zatim od 21. februara do 1. marta i od 27. juna do 5. jula 2022. godine.

Druga runda kvalifikacija takođe je planirana da se odradi u tri reprezentativna termina - od 22. do 30. avgusta i od 7. do 15. novembra 2022, te od 20. do 28. februara 2023. godine.

U svakom "prozoru" igraće se po dve utakmice.

Svetsko prvenstvo na programu je od 25. avgusta do 10. septembra 2023. godine, a domaćini su Indonezija, Japan i Filipini.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво