Читај ми!

Klipersi nadigrali Jutu za izjednačenje, Lenard nezadrživ

Košarkaši LA klipersa ubedljivo su nadigrali Jutu sa 118:104 i izjednačili na 2:2 u pobedama u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije. Do druge pobede u Stejpls centru Kliperse su sjajnom efikasnošću predvodili Kavai Lenard i Pol Džordž.

Već od samog starta tim iz Grada anđela je samouvereno ušao u meč na svom terenu i prvo poluvreme dobio sa čak 24 poena prednosti.

U nastavku je Juta uspela da smanji prednost, ali čini se više zbog toga što su Klipersi usporili tempo i prepustili im inicijativu, nego zato što su oni poboljšali nivo igre.

Ni jednog trenutka pobeda domaćina nije dovedena u pitanje, pa su Klipersi došli do izjednačenja u polufinalnoj seriji, a sjajno ih je predvodio tandem Lenard i Džordž, uz podršku Markusa Morisa koji je pogodio pet trojki iz 6 pokušaja.

Lenard i Džordž su meč završili sa po 31 poenom, a Moris je dodao 24 koša, čime su u zasenak baciji odličnu igru Donovana Mičela, koji je na drugoj strani bio najefikasniji igrač meča sa 37 poena, uz po pet skokova i asistencija.

Posebno nezadrživ je bio Lenard, koji je sa nekoliko inpresivnih zakucavanja „overio" pobedu svog tima i „zapalio" društvene mreže.

Duel Klipersa i Jute u polufinalnoj seriji nastavlja se u četvrtak, petom utakmicom koja će se igrati u Solt Lejk Sitiju.  

 

 

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво