Читај ми!

Atlanta preokretom došla do izjednačenja, Bogdanović odličan

Košarkaši Atlante su na svom terenu nadigrali Filadelfiju sa 103:100 i došli do izjednačenja od 2:2 u polufinalnoj seriji Istočne konferencije. Srpski internacionalac Bogdan Bigdanović bio je jedan od najefikasnijih igrača i dao je veliki doprinos pobedi svog tima.

Filadelfija je odlično ušla u meč na gostovanju i ubedljivo dobila prve dve četvrtine, završivši prvo poluvreme sa čak 18 poena prednosti, pa se učinilo da će stići na korak do finala.

U nastavku Atlanta, predvođena Tre Jangom i Bogdanom Bogdanovićem, uspeva da načini preokret u poslednjoj četvrtini i meč uvede u neizvesnu završnicu.

U rezultatskoj klackalici uspevaju da dođu do prednosti u samom finišu, a Džoel Embid je u poslednjem napadu promašio šut za izjednačenje, pa su domaćini došli do izjednačenja u polufinalnoj seriji.

U timu pobednika Tre Jang je bio najefikasniji igrač sa 25 postignutih poena, uz 18 asistencija i 4 skoka, a odlično ga je pratio Bogdan Bogdanović, zahvaljujući čijoj trojci je Atlanta došla do prvog vođstva na početku četvrte deonice meča.

Srpski internacionalac je meč završio kao drugi najefikasniji igrač sa 22 poena, uz pet skokova.

U poraženoj Filadelfiji najefikasniji je bio Haris sa 20 poena, uz 5 skokova, a Džoel Embid je meč završio sa dvostrukim dvocifrenim učinkom od 17 poena, 21 skokom i 4 asistencije, iako je jedan deo meča proveo u svlačionici zbog povrede kolena.

Borba Atlante i Filadelfije za plasman u finale nastavlja se novim mečom koji će se igrati u četvrtak od 1 čas i 30 minuta po našem vremenu u Filadelfiji.  

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво