Читај ми!

Ispadi navijača širom NBA - Upad na teren, pljuvanje, gađanje vodom i hranom

Navijač Vašingtona, koji je upao na teren tokom četvrtog meča prve runde plej-ofa protiv Filadelfije, uhapšen je i kažnjen doživotnom zabranom ulaska u arenu. U poslednjih nekoliko dana, navijači širom SAD-a pravili su incidente tokom NBA utakmica.

Kako prenose Atletik i I-Es-Pi-En, navijač je odmah nakon ispada priveden, te će mu policija Vašingtona odrediti dalju kaznu.

Što se tiče NBA lige, dotični je kažnjen doživotnom zabranom ulaska u "Kapitol 1" arenu u kojoj nastupaju Vašington vizardsi.

Navijač je tokom treće četvrtine, prilikom vođstva svoje ekipe od 80:74, upao na teren ispod koša na koji je napadao Vašington.

Obezbeđenje je brzo reagovalo, oborivši i zadržavši ga dok nije došla vašingtonska policija.

Ovo je najnoviji slučaj ispada navijača širom SAD, pošto su prethodno doživotne zabrane ulaska u dvoranu ekipe za koju navijaju, zaradili navijači Bostona, Filadelfije i Njujorka.

Navijač Seltiksa kažnjen je zbog gađanja Kajrija Irvinga flašom vode. 

Irving je konstantno bio u interakciji sa navijačima "kelta", ekipe za koju je nekada nastupao, a koje je dodatno iznervirao zgazivši logo ekipe pred četvrti meč u seriji Bruklina i Bostona.

Brojni nekadašnji igrači Bostona, kao i sadašnje zvezde Netsa i NBA lige reagovale su povodom incidenta. 

I dok se mnogi slažu da krivicu snose iskljuvio navijači, pojedini navode Irvinga kao glavnog krivca, koji je "zakuvao" situaciju.

Navijač Njujork niksa doživotnu zabranu ulaska u "Medison Skver Garden", zaradio je time što je pljunuo Trea Janga, lidera Atlante, protiv koje Niksi igraju u prvoj rundi na Istoku. 

Rasel Vestbruk umalo je stupio u fizički obračun i raspravu sa navijačima Filadelfije, koji su ga gađali hranom u trenutku kada je povređen išao ka svlačionici. 

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво