Читај ми!

Milvoki maksimalnim rezultatom eliminisao Majami

Košarkaši Milvokija plasirali su se u polufinale Istočne konferencije maksimalnim trijumfom nad ekipom Majamija. Milvoki je sa 4-0 u pobedama eliminisao ekipu sa Floride, a u odlučujućoj utakmici bio je bolji rezultatom 120:103.

Baksi u polufinalu čekaju pobednika susreta Bruklin nets – Boston seltiks, u kojem je trenutno 2-1 za "mrežice".

Činilo se da bi Hit mogao da produži četvrtfinalnu seriju jer je mnogo bolje i agresivnije počeo meč, što je rezultiralo početnim vođstvom.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica nije dobio priliku, iako je u prethodnom okršaju bio jedan od najboljih pojedinaca, a odgovornost su preuzeli Bem Adebajo, Džimi Batler, Kevin Nan i Goran Dragić.

Na drugoj strani je podbacio Janis Adetokumbo koji je prvi šut iz igre pogodio tek posle 16 minuta, nakon šest promašaja.

Majami je imao +7 na poluvremenu, ali se veliki preokret dogodio u trećoj četvrtini. Taj deo igre Milvoki je otvorio serijom 24:6, preuzeo kontrolu i do kraja se nije osvrtao.

Uprkos lošoj šuterskoj predstavi, Adetokumbo je kompletirao tripl-dabl sa 20 poena, 12 skokova i 15 asistencija. Najefikasniji je bio Bruk Lopes sa 25 poena, Forbs je postigao tri manje, dok je Kris Midlton takođe imao 20 poena i uhvatio 11 lopti.

S druge strane, spomenuti Adebajo je predvodio Majami (20 poena i 14 skokova), dok je Nan stao na 18.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво