Читај ми!

Milojević: Ko bude bolje izneo pritisak - pobediće

Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević izjavio je da će u majstorici finala ABA lige pobediti ekipa koja bolje iznese pritisak važnosti meča.

Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti u petak od 20.30 sati u Beogradu igraju peti, odlučujući meč finalne serije ABA lige.

"Očekuje nas peta utakmica, verujem da ko bude bolje izneo pritisak važnosti meča, da će imati veće šanse da pobedi. Obe ekipe su na gostovanjima imale šansu za pobedu, nisu ih iskoristile. Videćemo da li ćemo uspeti da pobedimo na strani" rekao je Milojević, prenose Vijesti.

Košarkaš Budućnosti Petar Popović očekuje veliku borbu, kao i u prethodna četiri meča.

"Peta utakmica se neće mnogo razlikovati do prethodne četiri, koje su bile izuzetno fizički i mentalno zahtevne. Crvena zvezda je dobra ekipa, mi imamo svoje adute i bićemo spremni da damo sve od sebe i pokušamo da dođemo do pobede u Beogradu. Na momente smo pokazali dobru igru, na momente smo imali prazne minute. Ako želimo pobedu, moramo prazne minute da svedemo na minimum. Ako budemo koncentirisani i spremni da neke osnovne stvari radimo na vrhunskom nivou, mislim da možemo da ostvarimo pobedu", poručio je Popović.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво