Читај ми!

Filadelfija "preživela" Vašington na otvaranju serije

U prvom duelu četvrtfinala Istočne konferencije između Filadelfije i Vašingtona, pobedu je odnela ekipa koja je u plej-of ušla sa prve pozicije (128:115).

Vašington je serijom od 20:10 uneo prednost u drugu četvrtinu. Nakon poprilično izjednačene druge četvrtine, Filadelfija je konačno uspela da se koliko-toliko odlepi u trećoj deonici, koju je dobila rezultatom 38:31.

Upravo je u ovom period sjajan bio Tobajas Heris, koji je postigao 15 poena. Meč je završio sa 37 poena. Žoel Embis stao je na 30, a imao je i šest skokova.

Filadelfija je igrala odlično tokom čitave sezone, a protivnik joj je bio tim koji je odlično igrao samo u njenom finišu, čime se i dokopao mesta u plej-ofu.

Ekipa iz Pensilvanije regularni deo je završila sa skorom 49-23 i prvi su na Istoku bili 24 od poslednjih 35 dana.

Vašington je bio na skoru 34-38 i preko plej-in pobede nad Indijanom je izborio pravo da igra protiv tima koji ima ambiciju da bude najbolji u ligi. Početkom aprila njihov skor je bio 17-32 i praktično ih niko nije video kao ekipu koja se može naći u plej-ofu.

Vestbruk i Bil su u proseku zajedno postizali više od 53 poena po meču, a posebno je ovaj drugi bio raspoložen u prethodnim duelima sa Filadelfijom.

U ovom duelu Bil je postigao 33 poena, uz deset uhvaćenih lopti. Vestbruk je imao 16 poena, ali i 14 asistencija. 

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво